AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Članice znova na igrišču

2018-10-10 11:21

Po reprezentančnem premoru se na zelenice vračajo igralke v slovenski ženski nogometni ligi. Tokrat bodo igralke Moje-lece.si Radomlje v domačem Športnem parku gostile ekipo ljubljanskega Krima.

Krimovke so tako kot Radomljanke odigrale štiri tekme, ob dveh zmagah pa so vpisale še dva poraza. V prvih dveh krogih so izgubile proti Mariboru in Pomurju, nato pa so vpisale zmagi proti Olimpiji in Ajdovščini. Najbolj razpoložena igralka Krima je Nika Pintarič, ki je v ligi dosegla šest zadetkov, tako kot Radomljanka Zala Kuštrin, skupaj pa sta na drugem mestu lestvice strelk.

"Dolg premor nam je dal čas, da smo kondicijsko pripravljenost dvignile še na višji nivo. Na tekmice smo se dobro pripravile, tako kot pred vsako tekmo. Na tekmi proti Olimpiji smo videli, kaj Krim zmore, tako da bomo v tekmo vstopile s spoštovanjem do nasprotnic, naš cilj pa je le zmaga." je o tekmi povedala Katarina Jagarinec, ki je za Radomljanke nastopila na 75 tekmah v SŽNL, dosegla pa je štiri zadetke.

Vračajo se tudi reprezentantke, ki so ravno končale z nastopanji za reprezentanco do 19 let, ki se je po treh zmagah uvrstila v elitni del kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. Pri zmagah nad Izraelom, Kazahstanom in Švedsko pa so sodelovale tudi Lara Klopčič, Izabela Križaj in Nika Udovič. Že pred tem pa so se v elitni del kvalifikacij uvrstile tudi igralke reprezentance do 17 let, za katere sta zaigrali tudi igralki članske ekipe Radomelj Sara Adam in Eva Vodušek, poleg njiju pa so za izbrano vrsto zaigrale še Maša Černivšek, Sara Gradišek, Manca Suhoveršnik in Nina Mele.

Tekma proti Krimu bo na sporedu v nedeljo, 14. oktobra ob 11. uri, srečanje pa bo vodila glavna sodnica Tanja Subotić s pomočnicama Heleno Buh in Slađano Jovičić.

 

Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom