AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Dekleta U13 aktivna že od 1. avgusta

2017-08-16 19:58

Nogometašice letnikov 2005, 2006 in 2007 počasi zaključujejo s počitnicami, pridno trenirajo in nestrpno pričakujejo priprave na Rogli ter prvi tekmi, ki bosta 3. in 10. septembra.

Po enomesečnem premoru so se 1. avgusta na zelenice Športnega parka Radomlje vrnile tudi nogometašice DU13. Od nas so se poslovile Nuša, Katarina, Margit, Taja, Julija, Brina in Živa, ki jih v prihajajoči sezoni čakajo novi izzivi pri dekletih U15. Želimo jim veliko uspehov in obljubljamo, da pridemo navijat zanje. Njihova mesta bodo zapolnile Leni, Ajda, Zala, Ema, Alicija, Julija in Maja, ki že pridno trenirajo skupaj s preostalimi dekleti, ki so tudi lani tvorila ogrodje naše ekipe. Čeprav udeležba na treningih zaradi občasnih oddihov na morju še malo niha, motivacije za delo ne manjka, tako da bodo nogometašice do priprav že v dobri formi.

Od 24. do 27. 8. bodo punce U13 na Rogli krepile prijateljske vezi in obenem nadgrajevale svoje nogometne sposobnosti. Že 3. septembra bo mlajša polovica ekipe v ligi cicibanov U11 doma gostila vrstnike iz NK Rudar Trbovlje. Starejši del ekipe bo sezono uradno odprl en teden pozneje, 10. septembra, ko naj bi bil odigran prvi turnir deklet U13, žal pa je to edina informacija o tekmovanju, ki jo trenutno imamo. V ligi U11 nas isti vikend čaka gostovanje v Logatcu, tako da bo september nedvomno pester in poln zanimivih tekem.

Vse lepo vabimo, da nas pridete spodbujat in da držite pesti, da se bomo letos uspele izogniti poškodbam ter da bomo v  sezoni 2017/18 še boljše, kot smo bile lani.

P.S.: Še vedno vabimo medse nove igralke letnikov 2005 in 2006! Pridružite se nam!

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom