AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Dekleta U15 odhajajo na mednarodni Cordial Cup

2018-05-14 13:08

Dekleta U15 to sezono ne počivajo. Prihajajoči vikend jih poleg finalnega turnirja v začetku junija čaka vrhunec sezone z udeležbo na mednarodnem turnirju v Avstriji. Cordial Cup je turnir za fante starosti U11, U13 in U15, ki poteka že dvajseto leto, pred devetimi leti pa so na Cordial Cup-u dodali še selekcijo deklet U15.

V zgodovini kluba so naša dekleta U15 enkrat že obiskala ta turnir, letos na turnir odhajajo dekleta letnika 2003, 2004 in mlajše. Turnir za naša dekleta pomeni izredno priložnost, saj se bodo na mednarodni ravni pomerile z najboljšimi ekipami iz tujine. Na turnirju bo nastopilo 20 ekip. Avstrijo bosta zastopali ekipi Vorarlberger FV, TFV Auswahl; nemških ekip bo kar 7: FC Köln, VFL Wolfsburg, TSG 1899 Hoffenheim, FC Speyer 09, FC Hertha 03 Zehlendorf, FFC Wacker München, MSG Bad Vilbel, SGS Essen 19/68, TDV Grafing in  VFB Obertürkheim; ekipa Strikers FC SOuth Coast prihaja iz Amerike, HJK Helsinki iz Finske, AS Illzach Modenheim iz Francije, Oslo Fotballkrets iz Norveške, Verbandauswahl Ostschweiz in FCO St. Gallen-staad iz Švice ter naše Radomljanke iz Slovenije.


Naša dekleta bodo v petek dopoldne opravile trening, nato pa se bodo odpravile v Avstrijo, natančneje v Hopfgarten, kjer jih ob 20ti uri čaka otvoritev, ki se zaključi z laserskim šovom. V soboto jih čaka skupinski del, ki se igra na velikem igrišču 11:11, igralni čas je v skupinskem delu 25 minut. V nedeljo jih čakajo nadaljnje tekme, odvisne od sobotne uvrstitve. V nedeljo zvečer se zaključi turnir s podelitvijo nagrad, naša dekleta pa se v ponedeljek po zajtrku vračajo domov.

Vse informacije o samem turnirju, ekipah in razporedu tekem lahko najdete na spletni strani http://www.cordialcup.com/en/groesstes-jugend-turnier-europas.html

Naša dekleta bomo spremljali preko naše facebook in spletne strani. Veseli smo, da imajo dekleta možnost sodelovanja na takem turnirju, ki jim bo za vedno ostal v spominu.

Dekletom želimo dobre tekme, obilo športne sreče in brez poškodb!


VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

 

M. J.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom