AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

FOTO: Dekleta U15 po porazu nadaljujejo spomladanski del sezone z zmago

2018-04-23 14:13

Dekleta U15 so prvi krog spomladanskega dela prvenstva odigrale na Vrhniki, kjer so doživele prvi poraz v sezoni 2017/18. Dekleta je presenetilo nekoliko skrajšano igrišče, niso uspele izkoristiti nešteto priložnosti, gostje pa so z učinkovito igro v obrambi in napadu prišle so zaslužene zmage 3:0 (2x je zadelaTajda Hlebec, enkrat pa je prišlo še do avtogola).
Prvenstvo so nadaljevale minuli vikend na Duplici na Virtusu, kjer so v derbiju kroga premagale ŽNK Krim Rolljet z rezultatom 2:1.

Sončno nedeljo so z zmago proti fantom odprla že dekleta U11, ki so zmagale z identičnim rezultatom 2:1. Dekleta U15 je pričakalo odlično pripravljeno igrišče v Športnem parku Virtus, ki je gostilo derbi kroga s Krimovkami. Srečanje so bolje začela naša dekleta, ki so od začetka izvajala pritisk na zadnjo linijo nasprotnic. V šesti minuti je s samostojno akcijo premoč kronala Nuša Kladnik. Po zadetku so naša dekleta nekoliko popustila, proti koncu polčasa pa so Krimovke stopnjevale tempo in po napaki naših obrambnih igralk zasluženo prišle do izenačenja. Za izenačenje na 1:1 je zadela Patrija Steklačič. V drugem polčasu smo spremljali zanimive dvoboje, priložnosti na obeh straneh, a so bila dekleta ob zaključkih venomer neuspešna ali pa sta se z obrambama izkazali vratarki. Tekma pa je v predzadnji minuti tekme dobila zmagovalca, ko je Sara Gradišek odlično podala iz kota, nato pa je z glavo rutinirano zadela Kaja Pečovnik.


Dekleta ostajajo sama na vrhu prvenstvene lestvice v tekmovanju deklet U15 zahod, že čez 14 dni pa jih čaka zahtevno gostovanje pri drugouvrščenih Cerkljah.

Dekletom čestitamo za prikazano borbo!
VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

M. J.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom