AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Dekleta U15 s peto zaporedno zmago

2017-11-06 21:21

Dekleta U15 nadaljujejo z zmagovalnim ritmom, tokrat so bile na domačem terenu boljše od deklet iz Gažona.

Nedeljsko nogometno dopoldne so odprle dekleta U15, v goste je prišla ekipa Gažon Obala. Naša dekleta so v polni zasedbi stopile v tekmo odločneje in dosegle prvi gol že v tretji minuti, ko je bila uspešna Nuša Kladnik. Tekmo so nadaljevale v enakem tempu z visokim pokrivanjem, a je v zaključkih prevečkrat zmanjkalo koncentracije. Tik pred iztekom polčasa je za naša dekleta zadela Nina Sofia McQuarrie. Dekleta so na premor odšla z pozitivnim izidom, a so nasprotnice tekmo kaj hitro naredile zanimivo, ko so v drugem polčasu po napakah naših obrambnih igralk zadele in tako znižale izid na 2:1 (Tjaša Gregorič). Po prejetem golu so naša dekleta zaigrale odločneje in zadele še petkrat, enkrat Kaja Pečovnik, dvakrat Sara Gradišek, z dvema goloma v drugem polčasu pa je svoj prvi hattrick za dekleta U15 dosegla Nuša Kladnik.

Ponovno čestitamo ekipi deklet U15 za prikazano igro, vse vas pa vabimo, da se nam čez 14 dni pridružite na zadnji tekmi jesenskega dela, ko dekleta gostijo neugodno ekipo Bilje Renče.

 

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

 

M. J.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom