AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

FOTO: Uspešen zaključek zimske lige za deklice U11

2017-02-06 09:40

Na veliko zadovoljstvo vseh trenerjev in igralk je NZS letos organizirala tudi zimsko ligo za deklice do 11 let. Na treh dvoranskih turnirjih je sodelovalo lepo število ekip iz vse Slovenije. Prvič smo se srečali v Mariboru, drugič v Škofijah, tretji turnir pa je potekal v Ljubljani. Udeležile so se ga naslednje ekipe: Ledine, Ajdovščina, Obala, Olimpija, Krim, Maribor in Pomurje.

V zimski ligi smo poleg zgoraj naštetih klubov seveda lahko spremljali tudi naša dekleta, ki so se odlično odrezala na prav vseh treh turnirjih. Vidi se, da pridno trenirajo, se hitro učijo in pridobljeno znanje tudi s pridom uporabljajo na tekmah. Gledalci smo lahko uživali v lepih akcijah in dobrih zaključkih, predvsem pa nas je razveselilo to, da so igralke več kot očitno uživale v igri z vrstnicami. Med letom večinoma tekmujejo s fanti ali starejšimi dekleti, zato so tovrstne izkušnje še toliko bolj neprecenljive.

Trenerki Sara in Marika sva sestavili ekipo iz deklet, ki trenirajo pri U11 in U13, tako da se nekatere med seboj še niso dobro poznale. Kljub temu so se na igrišču in izven njega odlično ujele in pokazale, da bodo v prihodnosti super ekipa. Na treh turnirjih je ŽNK Radomlje zastopalo 9 igralk: Alicija, Ema, Zala, Ajda, Julija in Leni (U10) ter Živa, Tisa in Laura (U11).

Naslednja priložnost, ob kateri bomo lahko navijali za naše deklice U11, bo v soboto, 18. 3. 2017, ko bo v Športnem parku Radomlje potekal največji  dekliški nogometni turnir v Sloveniji - UKI CUP. Že sedaj vas vabimo, da si zabeležite datum in pridete navijat za naše rumene šampionke, ki se bodo podale novim izzivom naproti.

Marika Prošek

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom