AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

JUTRI GRE NA UKI CUP 2017 ZARES, SLEDITE NAM V ŽIVO!

2017-03-17 15:29

Jutri bo šlo na UKI CUP-u 2017 že NA POLNO. Med seboj se bodo v prvem delu letošnjega dvodnevnega turnirja merile ekipe deklic U11 in deklet U15, v nedeljo pa ekipe deklic U9 in U13.

V Športnem parku Radomlje pričakujemo ogromno število igralk, trenerjev, spremljevalcev, navijačev, staršev in obiskovalcev, ki si bodo ogledali največji mednarodni turnir, ki enkrat letno poteka v organizaciji našega Ženskega nogometnega kluba Radomlje.

Za vse tiste, ki si turnirja ne boste mogli ogledati v živo, pa bomo vseskozi skrbeli, da boste na tekočem. Rezultate V ŽIVO lahko spremljate v spletni aplikaciji na povezavi ukicup.znk-radomlje.si, vse ostale vsebine pa bodo na voljo na naših družabnih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Seveda pa k sodelovanju in objavljanju vsebin vabimo tudi vse vas, vse kar je potrebno je, da ob objavi navedete ključno besedo #UKICup. Poskrbeli bomo, da bodo najboljše in najbolj všečkane objave lepo nagrajene, tako da se splača sodelovati, ne glede na to, kje se nahajate. Enostavno prepustite svoji domišljiji prosto pot in se nam pridružite na dnevih dekliškega nogometa v Radomljah.

SE VIDIMO IN SE BEREMO! In ne pozabite na #UKICup

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom