AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Kadetinje jesenski del zaključile z visoko zmago

2017-11-26 20:33

V preloženi tekmi osmega kroga tekmovanja deklet do 17 let so mlade Radomljanke gostovale na Koroškem pri ekipi Fužinarja. Tokratnih tekmic na štirih prejšnjih obračunih še niso premagale, v soboto pa so slavile z izdatnih 0-8, Eva Vodušek pa je dosegla štiri zadetke.

Tekma je bila odigrana v Prevaljah, Radomljanke pa so takoj pokazale, da jih zanima le zmaga. Eva Vodušek je načela mrežo vratarke Urške Kumprej v 13. minuti, šest minut kasneje pa se je še drugič vpisala med strelke. Pred koncem prvega dela igre je razigrana Eva Vodušek še dvakrat našla pot do domačega gola, s tem pa je tudi postavila rezultat prvega polčasa, v katerem so rumene dominirale na igrišču.

Že tri minute po prvem pisku sodnika Aneja Kunca v drugem delu igre se je med strelke vpisala še Manca Suhoveršnik, kije v 57. minuti ponovno premagala domačo vratarko in povišala na 0-6. V zadnjih desetih minutah srečanja sta zadeli še Ana Milović, kar je bil njen petindvajseti zadetek v sezoni, in Sara Adam. Slednja je letos že pri trinajstih zadetkih, enega manj ima Eva Vodušek. Manca Suhoveršnik pa je po dveh sobotnih zadetkih skupno pri devetih golih v sezoni.

Kadetinje po visokih zmagi preteklo soboto pod taktirko Gregorja Moharja po jesenskem delu zasedajo drugo mesto na lestvici. Zbrale s 27 točk na desetih srečanjih. Točke so tako oddale le enkrat, ko je bila v Radomljah boljša vodilna ekipa Pomurja. Naše igralke so dosegle 75 zadetkov, prejele pa so jih le šest. S prvenstvom bodo igralke spet pričele spomladi, to takrat pa sledi še mnogo pretečenih kilometrov na treningih.

Osmi krog prvenstva deklet do 17 let,
Športni park Ugasle peči Prevalje

Fužinar - ŽNK Radomlje 0-8 (0-4)
Gledalcev:
10
Strelke: Vodušek 13., 19., 28., 32., Suhoveršnik 43., 57.,Milović 71., Adam 75.

ŽNK Radomlje: Božič (K), Černivšek (Adam 68.), Klopčič, Kličić (Mc Quarrie 53.), Gradišek, Milović, Vodušek, Urankar (Čibej 53.), Mencinger (Ručman 43.), Pečovnik, Suhoveršnik (Belavić 62.). Na klopi: Bizilj. Trener: Gregor Mohar.

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom