AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Kadetinje na gostovanje v Velesovo

2017-11-16 09:02

Pred dekleti so še zadnje tekme v jesenskem delu sezone, mlade Radomljanke pa bodo še dvakrat gostovale. V soboto se bodo odpravile na Gorenjsko, kjer bodo v desetem krogu lige deklet do 17 let gostovale pri vrstnicah iz ŽNK Cerklje. S slednjimi so se v letošnji sezoni že pomerile, na domačem igrišču so slavile z 9-0.

Tokratne gostiteljice so na sedmem mestu desetčlanske lige, na devetih srečanjih pa so osvojile deset točk. Vpisale so zmage proti Olimpiji (13-0), Brežicam (0-7) in Ptuju (5-2), brez zadetkov remizirale proti Krimu in izgubile proti Pomurju (8-0), Mariboru (0-4), Primorju (0-4) in Radomljam (9-0).  Dosegle so 26 zadetkov, iz svoje mreže pa so pobrale 31 žog. Med strelke se je vpisalo enajst igralk, največkrat pa je mrežo nasprotnic zatresla Marcela Kos (sedem zadetkov), sledita pa ji Karin Florjačič in Hana Feratović s petimi oz. štirimi zadetki., prejele pa so vsega skupaj en rumeni karton.

Na drugi strani pa so Radomljanke v prejšnjem krogu utrpele prvi poraz v sezoni, tako da so z enaindvajsetimi točkami iz osmih srečanj trenutno na drugem mestu lestvice. Spomnimo, da je bila tekma proti Fužinarju, ki jo bodo Radomljanke odigrale v gosteh, prestavljena na 25. november. Prva strelka Radomljank je Ana Milović s 24 zadetki, Sara Adam jih je dosegla 12, Eva Vodušek pa 7.

Tekmo bo gostil Nogometni center Velesovo, začne pa se ob 11. uri. Sodila jo bo sodniška trojka na čelu z Anžetom Račmanom.

 

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom