AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Kadetinje spet v Kamniku

2018-05-03 19:53

Kadetska ekipa ŽNK Radomlje je tekmovanje v spomladanskem delu prvenstva začela nekoliko kasneje kot članska, do sedaj so odigrale dve srečanji. Na teh dveh tekmah so zabeležile dve visoki zmagi s skupno razliko v zadetkih kar 30-0!

Za uvod v spomladanski del so rumene z 10-0 doma odpravile vrstnice iz vrst Olimpije, z dvakrat več doseženimi zadetki pa so nato "padle" še Brežice 1919. Na teh dveh tekmah sta bili najbolj razpoloženi Eva Vodušek z osmimi zadetki in Manca Suhoveršnik, ki je na tekmi proti Brežicam dosegla sedem zadetkov. Slednji dve igralki sta tudi na drugem in tretjem mestu strelk ekipe; Eva je dosegla dvajset zadetkov, Manca pa šestnajst. Najboljša strelka ekipe pa je še naprej Ana Milović z devetindvajsetimi zadetki v sezoni in je na drugem mestu skupne lestvice strelk. Za vodilno Evo Potočnik iz Fužinarja zaostaja za osem zadetkov.

Radomljanke zasedajo drugo mesto na lestvici, po porazu vodilnega Pomurja proti Mariboru (3-0) pa so s Prekmurkami točkovno poravnane. Tokratne nasprotnice, igralke ŽNK Bar Ranca Ptuj v desetčlanski konkurenci zasedajo osmo mesto, na dvanajstih tekmah so zbrale devet točk. Dekliški nogomet se tako vrača v Kamnik, natančneje na dupliški Virtus, kjer so dekleta že igrala. Tekma proti Ptuju se prične ob 16. uri in bo še ena dobra promocija ženskega nogometa v Kamniku.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom