AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Končane zimske priprave vseh selekcij Žnk Radomlje

2018-02-20 18:21


Naša dekleta so se te dni mudile v Banjolah, kjer so opravile zimske priprave. Na priprave so odšle vse selekcije, od najmlajših do najstarejših, skupno število deklet je bilo 49.


O poteku priprav in delu ekipe U15 smo povprašali trenerko Manco Jereb:

» S potekom priprav sem zadovoljna, na voljo smo imeli odlično umetno travo, škoda le, da nam je v nedeljo malo ponagajalo vreme. Dekleta U15 so opravila šest aktivnosti, odigrale so tudi prijateljsko tekmo z dekleti U17. Priprav se je udeležilo 11 deklet te selekcije, vesela bi bila, če bi se priprav udeležila še katera, da bi se potem lahko bolj posvetili sami taktični pripravi.
Dekleta so zavzeto opravile vse treninge, tako da sem z izkupičkom priprav zelo zadovoljna.«

Dekleta U15 aktivno sodelujejo v zimski ligi s fanti U13, ki bo trajala do konca marca, vmes dekleta čaka domači Uki cup, z aprilom pa se ponovno začne liga deklet U15, kjer bodo naše šampionke poskusile obdržati nivo igre iz jesenskega dela.


Vse lepo vabimo na Uki cup, ki se bo odvijal 10. in 11. marca, že sedaj pa vam lahko povemo, da bo turnir mednarodno obarvan s kar nekaj zanimivimi presenečenji.


VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!M. J.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom