AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Naše legionarke v Ameriki

2018-11-02 10:49

Lana Golob, Nina Predanič in Tina Marolt opravljajo šolanje v Ameriki, kjer poleg študija uspešno igrajo nogomet za svoje univerze.

Lana Golob se je letos poleti odpravila v ZDA in sicer na Virginia Commonwealth Univesity, kjer je bila v tem tednu imenovana za članico druge ekipe v Atlantic 10 Konferenci (Second Team All-Conference) prav tako je bila imenovana tudi v ekipi novink v (All-Rookie Team). Vsi omenjeni nazivi kažejo na to, da tako kot v Sloveniji Lana tudi v Ameriki odlično predstavlja slovenski nogomet.

Nina Predanič je že v Sloveniji slovela po imenitnih zadetkih, to nadaljuje tudi v ZDA. Že lani smo pisali o njenih neverjetnih zadetkih za univerzo Saint Rose, tudi letos ni nič drugače. Poglejte si zadetek iz več kot 30ih metrov s katerim je popeljala v vostvo svojo ekipo proti nasprotnicam Franklin Pierce. Nina je prav tako ena izmed kapetank in glavnih igralk ekipe.

Tina Marolt je članica Tennessee Tech University in je letos na žalost utrpela poškodbo kolena. Tina je prestala operacijo in je sedaj v fazi rehabilitacije.


Lana in Nina, želimo vama uspešno nadaljevanje sezone in brez poškodb, Tina tebi pa veliko motivacije in energije za uspešno vrnitev na igrišča.

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom