AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

PODARITE OBJEM ŽNK RADOMLJE!

2018-01-31 13:25

v ŽNK Radomlje smo se z mesecem februarjem prijavili v akcijo studia Moderna - "Objem topline", kjer se potegujemo za donacijo v vrednosti 1000 EUR. 

Drage igralke, starši, podporniki, navijači, sledilci ŽNK Radomlje, prosimo vas, da nam pomagate in nam vsak dan v mesecu februarju 2018 podarite objem.

To storite tako, da obiščete spletno stran http://objemtopline.dormeo.net/ in pod našim klubskim grbom in opisom kliknete na zelen gumb "Podarjam objem".

Odprlo se vam bo okno, kamor vpišete svoj elektronski naslov in se tako registrirate (ne boste prejemali nikakršnih reklamnih obvestil). Na vaš e-naslov boste prejeli potrdilo registracije, ki jo opravite s klikom na povezavo "Objem topline - glasovanje".

Potem vas bo preusmerilo nazaj na spletno stran, kjer ponovno kliknete na Zeleni gumb "Podarjam objem" in nam dejansko poklonite objem, kar boste opazili tako, da se bo številka na števcu povečala.

Prosimo vas, da novico razširite tudi med sorodnike, prijatelje, sodelavce in znance, nam objem podarite vsak dan (tako da kliknete v mailu na isti link, "Objem topline - glasovanje, ali pa smo obiščete spletno stran http://objemtopline.dormeo.net/ in pod našim obisok kliknete na zeleni gumb "Podarjam objem",

Uspe nam lahko samo, če stopimo skupaj, kar smo že večkrat do sedaj dokazali in verjamemo, da nam lahko tokrat ponovno družno uspe narediti nekaj dobrega za naša dekleta.

Seveda pa vas bomo tudi dnevno spominjali na družabnem omrežju, da nas ne boste pozabili objeti =) in več kot se bomo objemali, lažje nam bo uspelo.

Hvala za vse podarjene objeme in saj veste, VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

V spodnji sliki si lahko ogledate, kje nam lahko podarite objem.

Podarite objem ŽNK Radomlje

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom