AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Poraz kadetinj proti Pomurju

2017-11-12 20:49

V derbiju devetega kroga lige deklet do 17 let sta se v radomeljskem Športnem parku srečali vodilni ekipi lige Radomlje in Teleing GMT Beltinci. Pred tekmo sta bili obe ekipi pri stoodstotnem izkupičku točk, v Radomljah pa so po tekmi slavile Pomurke, ki so v radomeljsko mrežo pospravile pet zadetkov.

Začetek tekme je potekal na sredini igrišča, na obeh straneh pa so lahko gledalci videli po eno priložnost. Najprej je Neli Hofman z leve strani streljala prek gola, na drugi strani pa je proti golu gostij pobegnila Sara Gradišek, z roba kazenskega prostora pa je merila prek vrat. Po četrt ure igre pa so Pomurke prek Kaje Korošec povedle, ko je zadela glavo po predložku z desne strani. Le štiri minute kasneje so imele na drugi strani priložnost za izenačenje Radomljanke, Nina Mc Quarrie pa je z desne strani z bližine merila v vratarko Zalo Meršnik.

Pet minut po prvem golu je Kaja Korošec zadela še enkrat, ko je kaznovala neodločno posredovanje domače obrambe in žogo z bližine poslala v mrežo. Sara Makovec je v 27. minuti povišala na 0-3, osem minut kasneje pa je svoj hat-trick dosegla Kaja Korošec. V drugem delu igre pa je končni rezultat s prekrasnim strelom s petindvajsetih metrov postavila Vita Žolek. Gol je dosegla z močnim strelom „iz prve,“ žoga pa je pod prečko poletela v gol.

Deveti krog lige deklet do 17 let,
Športni park Radomlje

ŽNK Radomlje – ŽNK Teleing GMT Beltinci 0-5 (0-4)
Gledalcev:
100
Strelke: Korošec 15., 20., 35., Makovec 27., Žolek 72.
Opomnjene: Agrež, Klopčič; Žolek, Čizmazija.
ŽNK Radomlje: Božič (K), Kličić (Bizilj 78.), Pečovnik (Urankar 77.), Agrež, Klopčič, Vodušek, Gradišek (Ručman 72.), Černivšek, Mc Quarrie (Suhoveršnik 46.), Adam, Milović. Na klopi: Belavič, Čibej, Mencinger. Trener: Gregor Mohar.


A.S.
Foto: Rok Zore 

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom