AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Zaključek jesenskega dela za DU15

2018-11-27 20:32

Ekipa deklet do 15 let je med poletnimi počitnicami doživela nekaj sprememb. Poslovile so se igralke letnikov 2003, ki so v pretekli sezoni predstavljale jedro ekipe, zasedbo pa so okrepile punce letnika 2005.  Z veseljem smo medse sprejeli tri izkušene nogometašice - Izo, Dairine in Zalo, ki so se odločile, da bodo oblekle rumeni dres. Po lanskoletnih težavah s poškodbami sta se v polni tekmovalni ritem vrnili Margit in Nea.

Osvežena in okrepljena ekipa trdo trenira že od avgusta. Igralke so se med seboj dobro povezale, kar se kaže tudi na igrišču. Igra se je od začetka avgusta pa do novembra korenito spremenila; ne temelji več samo na dobrih potezah posameznic, temveč na kolektivni igri celotne ekipe. V tekmovanju DU15 zahod so dekleta osvojila 8 točk in si delijo prvo mesto skupaj z ekipo ND Primorje Ajdovščina. Čeprav bi si za svoje predstave na zelenicah zaslužile nekaj točk več, so svoj cilj - zasesti eno od mest, ki vodi na finalni turnir - dosegle.

Prav dosti časa za počitek ne bo, ker se konec novembra že pričenja zimska liga v Radomljah. Naše igralke bodo kot edina dekliška ekipa pilile svoje znanje in nabirale dragocene izkušnje, ki jim bodo prišle še kako prav v spomladanskem delu sezone.

Dekletom želimo veliko uspehov še naprej!

Ekipo DU15 sestavljajo: Ana G., Ana L., Dairine, Hana, Iza B., Iza S., Jona, Katarina, Lori, Margit, Maša, Medina, Nea, Nina, Nuša, Pia, Sara, Taja, Tisa, Tjaša in Zala.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom