AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

ŽNK Radomlje na Zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu!

2018-02-08 13:21

Najbrž ste se sedaj prvič soočili s tovrstno informacijo, ampak na Zimskih Olimpijskih igrah 2018 v Pjončangu je prisoten tudi del Ženskega nogometnega kluba Radomlje in to v izredno pomembni vlogi.

S ponosom lahko povemo, da je naša podpredsednica kluba, ga. Andreja Leskovšek McQuarrie, nekdanja odlična alpska smučarka, svetovna mladinska prvakinja v veleslalomu, ki je za našo bivšo državo nastopila tudi na ZOI leta 1984 v Sarajevu, ena izmed glavnih svetovalk iz vrst mednarodnega olimpijskega komiteja, organizatorjem v Južni Koreji. Andreja je v vodstvih mednarodnega olimpijskega komiteja, pri organizaciji zimskih olimpijskih iger, sicer že vse od Salt Lake City-ja leta 2002, kjer s svojimi izkušnjami, delom, predanostjo in pozitivno energijo svetuje ter pomaga organizatorjem do izpolnitev visok organizacijskih standardov in norm.

ZOI 2018 v Pjongčangu so tukaj, jutri nas čaka slavnostna otvoritev, mi pa naši podpredsednici Andreji s sodelavci in celotni slovenski delegaciji na čelu s športniki, želimo veliko uspehov, sreče, kolikor je potrebujejo in seveda veliko lepih ter nepozabnih spominov na to tekmovanje.

MI BOMO NAVIJALI: KDOR NE SKAČE, NI SLOVEN'C! SLO-VE-NI-JA!

Viri:
http://www.delo.si/sobotna/z-druzino-nisem-prisla-v-slovenijo-nazaj-ampak-bi-rada-sla-naprej.html
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Winter_Olympics
https://www.jenreviews.com/olympic-athlete/

Foto: Igor zaplatil/Delo

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom