OGLAS

AKTUALNO

O Ženskem nogometnem klubu Radomlje

V sezoni 2011/2012, smo aktivno začeli tudi s projektom ženskega nogometa (ko je v okviru NK Radomlje treniralo že 50 deklet) in smo tekmovali v ligaškem tekmovanju z ekipo deklic U14 in v zimskih ligah z vsemi selekcijami. Istočasno smo postavljali temelje za naslednjo sezono (sezono 2012/2013), v kateri smo v celotni sistem tekmovanja, pod okriljem novoustanovljenega Ženskega nogometnega kluba Radomlje prijavili vse ženske selekcije - U12, kadetinje (U14), mladinke(U17) in članice (skupno več kot 100 igralk).

Zavedali smo se, da je vloga ženskega nogometa v slovenskem športnem prostoru majhna in neopazna. Zato smo v našem klubu storili vse, da bi zadevo zapeljali v pozitivno smer in bi bil tako ŽNK Radomlje tisti, ki bi poskrbel za večjo prepoznavnost nogometašic in domačega ženskega nogometa. Nismo le ustanovili novega kluba, v okviru njega se bomo na vse pretege trudili ustvariti novo blagovno znamko – ŽNK Radomlje in narediti čim več za vsesplošno prepoznavnost ženskega nogometa in deklet samih.

tl_files/news_images/news_images_klub/znk_radomlje_logo.jpg

Zavedamo se, da rezultati ne pridejo sami od sebe, zanje je potrebno tudi odrekanje, veliko volje in truda, marsikaj pa se mora tudi poklopiti. Mi smo pripravljeni. Potrudili se bomo in poskrbeli, da ničesar ne prepustimo naključjem. Projekt ŽNK Radomlje je izjemno obsežen, nastajal je vse od sredine 2011 in vanj je vključenih veliko posameznikov tako iz Radomelj kot okolice, predstavnikov Nogometne zveze Slovenije in Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, sponzorjev in podpornikov kluba. Časi so težki, a se toliko bolj veselimo izziva, ki je pred nami, saj lahko tako dokažemo, da je ne glede na težko situacijo, tudi dandanes moč poseči po visokih ciljih.

DOKUMENTI:

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom