top of page

FOTO: MLADE RADOMLJANKE TUDI LETOS DEL TURNIRJA V SOMBOTELU

Dekleta selekcije ŽNK Radomlje DU15 so nadaljevala tradicijo poletnih obiskov madžarskega Sombotela, tretje leto zapored so nastopile na turnirju Savaria.

Ekipa trenerke Karmen Ulbin je na dvodnevnem mednarodnem turnirja odigrala štiri izenačene obračune proti kakovostnim nasprotnicam iz Avstrije, Madžarske in Slovaške.

Rumenosrčne so se uvodoma srečale z gostiteljicami, povedle z golom Mie Džafić, nato pa po preobratu in nekoliko nesrečno izgubile z 2:1. Na prvi dan turnirja je bil odigran še dvoboj z dunajsko Austrio, ki je pobudo kronala z golom za tesno zmago.

Radomljanke so svojo igro dvignile na obeh petkovih tekmah. Uvodni obračun s Tatranom iz slovaškega Prešova se je končal brez zadetkov, tekma za tretje mesto proti Austrii pa je bila odločena šele po devetih serijah kazenskih udarcev, z rezultatom 8:7 so bile uspešnejše Dunajčanke.

Za rumenosrčne so v Sombotelu zaigrale Ula Špende, Kim Zadravec, Neža Berlec, Klara Sever, Alina Vekić, Kelin Gerželj, Lana Brugger, Nia Kutin Prešeren, Zala Zrim, Nika Pirc, Mia Džafić, Nuša Šegedin, Lara Pustotnik, Elina Hamulić, Ota Stipančevič, Kaja Brus, Špela Bergant in Ula Krmavnar.

Žal pa na turnirju ni šlo brez poškodbe, Zala Zrim je morala pred odhodom domov še v bolnišnico. Kapetanki selekcije ŽNK Radomlje DU15 želimo čimprejšnje okrevanje!

FOTO: Peter Dominko


16 views0 comments

Comments


bottom of page