top of page

FOTO: RUMENE USPEŠNO OPRAVILE S PRVO PRIPRAVLJALNO PREIZKUŠNJO

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je na Gažonu uspešno opravila z uvodno preizkušnjo v poletnih pripravah na sezono 2024/25.

Radomljanke, ki jih je na Primorskem prvič vodil novi trener Matej Rožič Mavrič, so pod žgočim soncem prišle do zaslužene zmage. Domačo mrežo so zatresle Špela Gerbec, Ula Omerzu in Sara Medić, rumenosrčne pa so si v 90 minutah igre ustvarile še nekaj zrelih priložnosti.

Misli po uvodni preizkušnji je strnil Matej Rožič Mavrič: »Z določenimi stvarmi sem kar zadovoljen. Predvsem iz tekaškega vidika so bile zadeve tako, kot smo bili dogovorjeni. Trenutno še ni bilo dovolj časa za uigravanje igralnih situacij, čas za to bo v prihodnjem obdobju. Moram pa povedati, da so dekleta angažirana, oddelale so tisto, kar smo se dogovorili. Plod tega je bilo tudi nekaj zadetkov v mreži nasprotnika. Nenazadnje smo tukaj zato, da skušamo uigrati ekipo, mislim, da smo kar dobro začeli, tako pa moramo tudi nadaljevati, saj je prostora za napredek še veliko.«

Sledi serija treningov, naslednje nasprotnice rumenosrčnih pa bodo nogometašice italijanskega prvoligaša Sassuola, članica katerega je tudi Naja Poje Mihelič.

FOTO: Peter Dominko


54 views0 comments

Comments


bottom of page