top of page

MEDEX IN ŽNK RADOMLJE POTRDILA NADALJEVANJE PARTNERSTVA

Zgodba, ki se je pričela sredi leta 2022, se nadaljuje! Medex in Ženski nogometni klub Radomlje sta potrdila nadaljevanje partnerstva, ki se je s slovesnim podpisom zaveze začelo pred dvema letoma.

Podaljšanje partnerstva je rezultat dosedanjega plodnega sodelovanja, skupne vizije in vrednot, med katere spadata tudi enakopravnost spolov in opolnomočenje žensk.

»PREDANI izboljševanju življenja ljudi. ZAVEZANI ustvarjanju čebelam in ljudem prijaznega sveta,« poudarjajo v podjetju Medex, ki ga uspešno vodi ga. Aleša Mižigoj, predana voditeljica, strastna zagovornica čebelam in ljudem prijaznega sveta, borka za enakost spolov in enakopravnost vseh ljudi, dobrodelnica in filantropistka.

»#BEEsupportive,« so se v znamenju potrditve nadaljevanja partnerstva strinjale Aleša Mižigoj, lastnica in direktorica podjetja Medex, Meta Gvardjančič, vodja marketinga v podjetju Medex, Sandra Damijan, predsednica Ženskega nogometnega kluba Radomlje, in Andreja Leskovšek McQuarrie, članica izvršnega odbora Ženskega nogometnega kluba Radomlje.

V znak zahvale sta bila vodstvu podjetja Medex podarjena dres in žoga s podpisi nogometašic članske ekipe ŽNK Radomlje Medex. Skupaj v nove zmage!

FOTO: ŽNK Radomlje Medex


32 views0 comments

Comments


bottom of page