top of page

SELEKCIJA DU15 Z ZMAGO ODPRLA NOVO SEZONO

Selekcija ŽNK Radomlje DU15 je novo sezono državnega prvenstva odprla z zmago na gostovanju v Ljubljani.

ŽNK KRIM DU15 - ŽNK RADOMLJE DU15 2:4 (2:2)

Strelke: Kiara Košir (4', 19'); Špela Bergant (16', 62'), Lana Brugger (27'), Elina Hamulić (71').

ŽNK Krim DU15: Nia Ploj-Vollmayer, Kiara Košir (44' Sasha Lomberg), Iza Kuralt Per, Anamarija Esther Škraba, Hana Štrus, Nuryn Baltić, Sara Kastelic, Iva Živković (57' Božica Gunjević), Zala Jahn Korošec (68' Ela Nikolić), Maja Debelak, Anesa Hadžić. Trener: Gregor Belcijan.

ŽNK Radomlje DU15: Ula Špende (41' Lana Dolenc), Nia Kutin Prešeren, Ula Krmavnar, Lana Brugger (72' Alina Vekić), Klara Sever (41' Neža Berlec), Špela Bergant (65' Nia Kutin Prešeren), Ota Stipančevič (41' Nuša Šegedin), Nika Pirc, Kelin Gerželj, Mia Džafić, Elina Hamulić. Trenerka: Karmen Ulbin.

Četa trenerke Karmen Ulbin je v prvem krogu Lige DU15 slavila na neugodnem gostovanju pri ljubljanskem Krimu. V zahtevnih razmerah za igro so z golom v četrti minuti povedle gostiteljice srečanja, v polno je merila Kiara Košir. V 16. minuti je izid poravnala Špela Bergant, Kiara Košir pa je tri minute kasneje zadela za novo vodstvo Krima. Za izid prvega polčasa je v 27. minuti poskrbela Lana Brugger.

Zmaga in tri točke so kljub vsemu šle v Radomlje, saj se je domača mreža v drugem polčasu zatresla še dvakrat. Radomljanke so v nadaljevanju srečanja z novim golom Špele Bergant povedle v 62. minuti, zmago rumenosrčnih pa je v 71. minuti tekme potrdila Elina Hamulić. V nedeljo bo v Športnem parku Radomlje gostovala ekipa Šentjerneja.

V novo sezono so zakorakala tudi dekleta selekcije ŽNK Radomlje DU9. Najmlajša tekmovalna zasedba rumenosrčnih je v Domžalah nastopila na prvem turnirju Lige MNZ Ljubljana U8, nasproti pa so stali fantje iz vrst NK Termit Moravče, NŠ Domžale Dob in ND Slovan.

Za ekipo Marike Prošek in Hane Zrim so zaigrale Ula, Anja, Julija, Denisa, Ariana, Ella in Naida.

FOTO: Hana Zrim


5 views0 comments

Comments


bottom of page