top of page

V PETKOVEM VEČERU S KRIMOM

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex bo s petkovo tekmo proti Krimu odprla spored petega kroga Ženske nogometne lige Triglav.

Rumenosrčne bodo po tem, ko so pred dnevi dobile pokalno tekmo s Cerkljami, nato pa v ligaškem dvoboju premagale Gažon, še tretjič zapored igrale v Športnem parku Radomlje. »Čaka nas nova domača tekma. Vedno je lažje igrati na domačem igrišču, saj smo tako še dodatno motivirane. Petkova tekma zagotovo ne bo lahka, zavedamo se, da bomo morale srečanje odigrati zbrano, kot ekipa in tako kot znamo najbolje. Upam in verjamem pa, da bodo tri točke ostale doma,« pred novo preizkušnjo pravi Taja Jakopič.

Radomljanke bodo na domačem igrišču lovile tretjo zaporedno zmago. Kaj sta ekipi prinesla že omenjena uspeha proti Cerkljam in Gažonu? »Mislim, da smo zadnji preizkušnji odigrale dobro. Zmagi sta ekipi dali dodatno potrditev, da smo treninge oddelale dobro in dodale samozavest za prihodnje tekme,« meni krilna nogometašica.

Taja, po stažu še kadetinja, v nadaljevanje sezone pogleduje po pomembnem osebnem mejniku. Na tekmi z Gažonom se je podpisala pod strelski prvenec v članskem prvenstvu: »Gola sem se zelo razveselila! Soigralke so me skozi celotno tekmo spodbujale in usmerjale, kar je zagotovo pripomoglo k mojemu prvencu. Upam, da bom lahko ekipi še kdaj pomagala z zadetkom.«

Taja se v petkov obračun podaja po reprezentančnih obveznostih, saj je s Tajdo Mujezinović, Ulo Osolnik, Barbaro Pšeničnik, Aylo Skenderović, Tajo Strgar, Zojo Šrot in Nežo Žagar klubske barve predstavljala v kadetski izbrani vrsti. Mlade Slovenke so na Turnirju narodov odigrale tri mednarodne preizkušnje.

»Vedno je čast igrati za reprezentanco. Tam se morda še bolj zavedam pomembnosti spoštovanja tako trenerjev kot starejših soigralk ter da grem v vsak trening in tekmo z željo, da nadgradim svojo igro. Izkušnje, ki jih pridobivam v reprezentanci, mi pripomorejo, da se soočam z izzivi in priložnostmi, ki jih dobivam na mednarodni ravni, te pa nato prenesem v klub,« je še dejala Taja Jakopič.

Taja in soigralke vas vabijo, da v petkovem večeru ekipi pomagate do novega pozitivnega rezultata, dvoboj s Krimom se bo v Športnem parku Radomlje pričel ob 20:30.

FOTO: Peter Dominko


67 views0 comments

Comentários


bottom of page