top of page
Writer's pictureŽNK Radomlje

V ROGATCU IN VELESOVEM TUDI ZA TAJO IN LINO

Kadetinje ŽNK Radomlje Medex so tudi v Rogatcu podaljšale uspešno serijo, selekcija starejših deklic pa je v izdihljajih tekme s Cerkljankami ostala brez zmage.

ŽNK MONS CLAUDIUS ROGATEC DU17 - ŽNK RADOMLJE MEDEX DU17 0:5 (0:2)

Strelki: Zoja Šrot (11', 73', 90'), Ula Osolnik (22', 74').

ŽNK Mons Claudius Rogatec DU17: Rebeka Bajba Sovič, Jana Žerjav, Večerić Rebeka, Zala Novak, Mirjam Novak, Neli Turnšek (46' Alja Perkovič), Jasmina Turnšek, Kaja Stojnšek, Iza Kunštek, Anika Rampre, Ivana Živković (77' Iris Turk). Trener: Rado Jurjec.

ŽNK Radomlje Medex DU17: Ula Špende, Aneli Kutin Prešeren, Brina Zajc, Nika Slapnik, Dunja Ilikič, Zoja Šrot, Ula Osolnik, Ayla Skenderović, Katja Urankar, Lana Tatarovac, Alina Vekić. Trenerka: Katarina Jagarinec.

Kadetska selekcija ŽNK Radomlje Medex je z oslabljeno in pomlajeno zasedbo dobila tudi peto preizkušnjo državnega prvenstva. Rumenosrčne so zmago v Rogatcu posvetile soigralki Taji Jakopič, ki se je poškodovala na četrtkovi tekmi članske ekipe. Mrežo Mons Claudiusa je v 11. minuti načela Zoja Šrot, ki se je po zadetkih v 73. in 90. minuti razveselila prvega »hat-tricka« v dresu ŽNK Radomlje Medex, v 22. in 74. minuti pa je bila dvakrat natančna še Ula Osolnik.

Pred Radomljankami je enomesečni tekmovalni premor, četa Katarine Jagarinec pa bo znova aktivna 2. novembra, ko bo v sklopu devetega kroga odigran dvoboj s Cerkljami.

ŽNK CERKLJE DU15 - ŽNK RADOMLJE DU15 1:1 (0:0) Strelke: Lorena Štrbac (83'); Kelin Gerželj (78'). ŽNK Cerklje DU15: Neža Rant, Ela Gašperlin, Ula Jeraj (69' Zoja Uranič), Meta Merljak, Samira Musić (79' Metka Dežan), Sara Strajnar, Natalija Globočnik (79' Teja Urh), Lorena Štrbac, Neža Kovačič (48' Brita Radonjič), Lana Čabraja, Ajda Strojan Šporar (48' Pia Gregorin). Trenerka: Simona Jelovšek. ŽNK Radomlje DU15: Lana Dolenc, Nia Kutin Prešeren, Ula Krmavnar, Lana Brugger, Špela Bergant, Ota Stipančevič (41' Neža Berlec), Zala Zrim, Elina Hamulić (62' Nuša Šegedin), Nika Pirc (75' Lara Gudalović), Kelin Gerželj, Mia Džafić.Trenerka: Karmen Ulbin.

Ekipa ŽNK Radomlje DU15 je opravila s tretjim krogom državnega prvenstva, na Gorenjskem pa je igrala tudi za Lino Povše, ki se je pred dnevi poškodovala na enem od treningov. Rumena zasedba je v dvoboju s Cerkljankami prikazala dobro igro, po golu Kelin Gerželj pa je povedla v 78. minuti tekme. Radomljanke so brez zmage ostale v tretji minuti sodniškega dodatka, ko je po kotu izenačila Lorena Štrbac.

Nogometašice selekcije do 15 let bodo v nedeljo gostovale na Gažonu.

FOTO: Tomaž Strgar in Hana Zrim


9 views0 comments

Comments


bottom of page